بهار کتاب ۳۴| درد و دلهای یک کتابدار در نمایشگاه کتاب
علی امام وردیزاده مربی کتابخانه سیار روستایی استان البرز در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در گفتگو با خبرنگار آنا تصریح کرد: ما کتابخانه سیار روستایی هستیم و از طرف معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به این نمایشگاه دعوت شدیم تا خودمان را معرفی کنیم.
وی افزود: روزانه دو مدرسه در دو روستا را پوشش میدهیم و به دلیل اینکه مدارس مناطق محروم و روستایی مربی پرورشی ندارد، ما در حکم مربی پرورشی به سراغ بچهها رفته و به آنها کتاب امانت میدهیم.
مربی کتابخانه سیار روستایی استان البرز تصریح کرد: در نمایشگاه کتاب در کنار امانت کتاب، برنامههایی چون نقاشی، بازی، سرگرمی، شعرخوانی، خوانش کتاب، نمایش فیلم، قصه گویی و نمایش خلاق را برای کودکان تعریف کردیم.
امام وردی زاده تصریح کرد: تجربه بنده در مواجه با کودکان به ویژه کودکان مناطق محروم گویای این موضوع است که کودکان بیش از هر چیزی به امید و تشویق از سوی بزرگ ترها و خانوادهها نیازمندند.
وی با ذکر مثالی به مشکل حاشیهنشینی در کرج اشاره کرد و گفت: این موضوع زندگی کودکان را نیز تحت تأثیر قرار داده و گاهی به بنده به دلیل کمک به کودکان محروم میگویند شما کتابدار هستی، نه کمیته امداد.
مربی کتابخانه سیار روستایی استان البرز از والدین و مربیان و معلمان درخواست کرد تا با تشویق کودکان سرعت یادگیری آنها را افزایش دهند.
امام وردی زاده با اشاره به اینکه موسسه خیریه مهر گیتی به کتابخانه سیار روستایی ما کمک میکند و گاهی بستههای لوازم تحریر در بین کودکان توزیع میشود، افزود: با همین هدایای کوچک، کودکان به درس خواندن و یادگیری تشویق میشوند.
انتهای پیام/